Pogoji uporabe

Primerjalno spletno mesto CoolFinance.si (v nadaljevanju “spletna stran” upravlja double technology s.r.o. , Jaurisova 515/4, Praha - Michle, 140 00, VAT CZ08695717 (v nadaljevanju kot “Upravljalec”)

Spletno mesto nima pogodb ali povezav z bančnimi ali kreditnimi družbami. Spletna stran izvaja samo preglede kreditnih in posojilnih podjetij in na svoji spletni strani ponuja oglaševanje. Spletno mesto ne ponuja nobenih finančnih nasvetov in nobenih povezanih storitev. Spletno mesto ne zbira nobenih podatkov o interesih uporabnikov v zvezi s posojili ali krediti.

Upravljavec ni v lasti nobene finančne institucije, banke ali kreditne agencije. Vaših osebnih podatkov ne razkrivamo nobeni finančni ustanovi.

Informacije na našem spletnem mestu se uporabljajo na lastno odgovornost obiskovalca.

Partnerski programi

Upravljalec ne sodeluje s tretjimi osebami, kot so bančne in nebančne družbe, in jim ne pomaga pri promociji svojih izdelkov. Najboljši način za določitev stroškov in skupne cene posojil, če primerjate posojila, je ugotovljen s reprezentativnim primerom na ustrezni spletni strani

Nekatera naša povezana podjetja delujejo na podlagi partnerskega trženja in vsebujejo partnerske povezave, ki vas usmerjajo na spletna mesta drugih proizvajalcev. V tem primeru je za obdelavo osebnih podatkov odgovorna tretja oseba. Za oglaševalsko dejavnost prejemamo plačilo in se razlikuje glede na vrsto oglaševalske akcije. Z uporabo partnerske povezave obiskovalec ni dolžan plačati dodatnih stroškov.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Upravljalec prikazuje informacije o številnih izdelkih, ki vključujejo področje financ, žal pa lahko zaradi pogostega spreminjanja obrestnih mer in podatkov nekatere informacije zastarajo. Če bomo obveščeni o takih spremembah ali če boste stopili v stik z nami in nove informacije sporočili, bomo z veseljem posodobili vse podatke. Pred sklenitvijo kakršne koli pogodbe je kot obiskovalec na vas, da z izbranim podjetjem preverite pogoje, cene, obrestno mero, rok zapadlosti in druge podatke.

Z uporabo storitve se strinjate, da to storite na lastno odgovornost. 

Zahtevki za materialno ali nematerialno škodo, ki nastanejo z uporabo informacij s spletne strani in spori, ki se vodijo proti dvojni tehnologiji s.r.o., kot upravljalcu spletne strani, ne bodo priznani pred sodiščem.

Nobene odgovornosti upravljalca

Upravljalec ni ponudnik nobenega pregledanega finančnega izdelka in ne prevzema odgovornosti za spore med tretjimi strankami in njihovimi strankami.

Obiskovalcem, ki so se znašli v slabem finančnem položaju, svetujemo, naj se ne prijavijo za posojilo.

Upravljavec ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, nastalo zaradi kršitve pogodb med obema stranema.

Upravljavec ne prevzema nobene odgovornosti za ocene obiskovalcev, napisane pod vsebino projekta spletnega mesta.

Upravljalec si pridržuje pravico, da brez predhodnega obvestila izbriše komentar.

Varstvo podatkov uporabnikov

Vaši osebni podatki se obdelujejo v skladu z evropsko splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) na podlagi vašega soglasja, če je takšno soglasje potrebno. Upravljavec podatkov je Upravljalec te spletne strani, podjetje double technology s.r.o. , Jaurisova 515/4, Praha - Michle, 140 00, DDV CZ08695717. 

Razen piškotkov sta dostop do naše spletne strani in uporaba naših storitev popolnoma anonimna. V običajnih okoliščinah nam ni treba obdelati vaših osebnih podatkov za zagotavljanje naših storitev in tudi ne zbiramo vaših podatkov, kot so vaše ime, priimek ali kakršni koli podatki o finančnih storitvah, ki ste jih raziskovali na naši spletni strani.

Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih obdelujemo, poglejte informacije spodaj.

Če ni drugače določeno, se vsi podatki hranijo največ dve leti.

Dostop do podatkov, ki jih hrani naš strežnik

Ob obisku spletnega mesta naš strežnik shrani tehnične podatke o dostopu obiskovalca (spletno mesto, vrsta internetnega brskalnika in njegova različica, operacijski sistem naprave, IP naslov in datum predložitve zahteve).

Podatki o dostopu nam omogočajo ustvarjanje statističnih poročil in spremljanje varnosti spletnega mesta. Teh podatkov ni mogoče pripisati nobeni določeni osebi.

Kontaktni obrazec

V primeru poizvedbe prek našega kontaktnega obrazca ali e-poštnega sporočila bomo obdelali posredovane podatke v skladu s tem. Ti podatki ne bodo razkriti nobeni tretji osebi in bodo izbrisani takoj, ko bodo vaše zahteve obravnavane.

Socialna omrežja

Spletna stran se nanaša na socialna omrežja Facebook in Twitter.com. Ob obisku spletnega mesta se tem podjetjem ne posredujejo nobene informacije.

Informacije o zaščiti zasebnosti pri posameznih družbenih omrežij najdete spodaj:

  • Facebook: https://www.facebook.com/policy.php

  • Twitter: https://twitter.com/privacy

Pravica do informacij in druge pravice uporabnikov spletnega mesta

Kot obiskovalec spletne strani imate poleg informacij o načelih obdelave osebnih podatkov, ki so vključene v tem dokumentu, tudi pravico, da ste obveščeni, kateri podatki o vas se hranijo, vključno s pravico do popravka ali omejitve obdelave takšnih podatkov. Prav tako lahko kadar koli umaknete svoje soglasje za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate izbris že shranjenih osebnih podatkov ali pa vložite pritožbo na nadzorni organ Urada za varstvo osebnih podatkov (Office for Personal Data Protection) s sedežem v Pragi.

Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas.

Email: info@coolfinance.si

double technology s.r.o. , Jaurisova 515/4, Praha - Michle, 140 00, VAT CZ08695717

Razen piškotkov sta vaš obisk naše spletne strani in uporaba naših storitev popolnoma anonimna. V običajnih okoliščinah nam ni treba obdelati vaših osebnih podatkov za zagotavljanje naših storitev in ne zbiramo vaših podatkov, kot so vaše ime, priimek ali kakršni koli podatki o finančnih storitvah, ki ste jih raziskali na naši spletni strani.

Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih obdelujemo, poglejte informacije.

Če ni drugače določeno, se vsi podatki hranijo največ dve leti.

Piškotki

Piškotki so kratke besedilne datoteke, ki jih vaš brskalnik shrani za shranjevanje tehničnih podatkov. Podatki, ki so vključeni v njih, so popolnoma anonimni, zato jih ni mogoče povezati s kakršnimi koli posebnimi osebnimi podatki.

Piškotki se lahko preprosto izbrišejo iz brskalnika ali pa se njihov zapis v nastavitvah brskalnika izklopi.

Piškotki nam omogočajo, da ocenimo vedenje obiskovalcev na svojem spletnem mestu in izboljšamo svoje storitve v skladu s tem.

Google Universal Analytics

Za analizo števila obiskovalcev našega spletnega mesta uporabljamo Google Universal Analytics, ki ga upravlja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA (v nadaljevanju "Google").

Ko obiščete spletno mesto, Google vodi preprosto kodo, ki v to storitev anonimno pošlje določene podatke (število ogledovanih spletnih mest, čas, porabljen na spletnem mestu, vrsto naprave, trajanje spletnega obiska, približno lokacijo naprave).

Več o Googlovem varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Zasebnost in pogoji.

V nastavitvah računalnika se lahko nadzor v celoti vključi.

Google Adsense

Da bi monetizirali promet na naši spletni strani, uporabljamo Google Adsense, ki ga upravlja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA (v nadaljevanju "Google").

Ko obiščete spletno mesto, Google vodi preprosto kodo in prikazuje oglase.

Več o Googlovem varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v Zasebnosti in pogoji.

Piškotki partnerskih podružnic

Upravljavec spletne strani uporablja partnerske povezave predvsem s platforme partnerskih podružnic (v nadaljevanju »omrežja"). Ta mednarodna partnerska omrežja povezujejo lastnike spletnih strani (nas) in različne prodajalce storitev (tretje osebe).

Spletno mesto kot posrednik prikazuje promocijske elemente tretjih oseb prek omrežja. Tako lahko obiskovalec zahteva določen finančni izdelek in mi dobimo provizijo za izpolnitev ciljev tretjih oseb. 

Provizija je eden od virov dohodka za spletno stran. Ta provizija se izplača ne glede na skupno ceno izdelka, ki jo je obiskovalec zahteval, in ne more vplivati na samo ceno.

Provizija se beleži prek piškotkov, shranjenih v brskalniku obiskovalca natančno takrat, ko obiskovalec doseže spletno mesto oglaševalca. Piškotki ne hranijo nobenih osebnih podatkov. Vsebujejo izključno identifikacijsko številko partnerja (spletno mesto), anonimno identifikacijsko številko obiskovalca, čas klika in vse dodatne tehnične podatke, ki so vključeni v partnersko povezavo. Piškotki veljajo največ 60 dni.