Upravljalec

Primerjalnik finančnih produktov upravlja:

Kontaktni podatki:

Double technology s.r.o., Jaurisova 515/4, Praha – Michle, 140 00, Czechia VAT ID CZ29043026.

Nismo ponudnik nobenega finančnega produkta, ampak smo neodvisni primerjalec in vir informacij. Če imate vprašanja o določenem izdelku, se prosimo obrnite neposredno na njegovega ponudnika, ki je vedno na seznamu. Če pa imate vprašanja v zvezi z našo platformo, ste ugotovili napako ali pa neskladje, nam pišite na info@coolfinance.si.

Blagovno znamko LemonyApps.com upravlja podjetje Double technology s.r.o. Na vsakem trgu imamo edinstveno blagovno znamko.

Za kaj gre pri LemonyApps?

V zadnjih letih se je po vsem svetu pojavil kup finančnih storitev in izdelkov; posojila, konsolidacije, zavarovalne storitve ali kreditne kartice. Trg se je razširil in tradicionalni ponudniki so zaradi vse večje konkurence morali regulirati svoje pogoje.

Obstajala pa je še ena težava - kako izbrati med toliko možnostmi? In ravno zato je tukaj tehnološko podjetje LemonyApps. Prihajamo z jasno in pregledno primerjavo razpoložljivih finančnih produktov na številnih svetovnih trgih.

Iz Češke in po vsem svetu

Leta 2010 smo začeli na Češkem in se postopoma razširili na Slovaško, Poljsko, Španijo, Argentino, Švedsko, Norveško, Indonezijo in več kot 25 drugih držav po vsem svetu.

Naše poslanstvo je zagotoviti uporabniku prijazno in varno okolje za uporabo finančne storitve ali izdelka za reševanje uporabniške težave ali situacije.

Primerjamo samo preverjena in stoodstotno zaupanja vredna podjetja in izdelke, ki so jih na vsaki strani skrbno raziskali naši analitiki. Poleg podatkov o izdelkih in podjetjih objavljamo tudi ocene uporabnikov, pogosta vprašanja in reprezentativne primere. Tako boste vedno lahko realno primerjali, koliko vas bo stala storitev in se izognili nesporazumom ali nesmiselnim stroškom.

Zakaj uporabljati naše storitve?

V vseh državah sodelujemo z izkušenimi strokovnjaki in partnerji za zagotavljanje visoko kakovostnih storitev na vseh naših spletnih mestih.

  • Neodvisnost - ne delamo za nobenega ponudnika. Neodvisno primerjamo vse razpoložljive izdelke in storitve, ki smo jih ocenili kot zaupanja vredne in pregledne.
  • 100% brezplačno - Uporaba našega primerjalnika vas ne bo stala nič. Sami ne ponujamo nobenih finančnih produktov.
  • Transparentnost - Pregledujemo in primerjamo vse izdelke, da zagotovimo, da bo uporabnik natančno vedel, koliko in za kaj plačuje. Izogibamo se splošnim in nejasnim formulacijam in zavajajočim izračunom.
  • Neobvezujoče - Uporaba našega primerjalnika je popolnoma nezavezujoča in nam pri tem ne posredujete nobenih osebnih podatkov.

Kako delujejo naši primerjalniki?

Delamo samo na partnerski osnovi z zaupanja vrednimi in uglednimi podjetji. Poleg tega so vse naše storitve na voljo popolnoma brezplačno, brez kakršne koli registracije itd.

Preprosto prikažete pregled vseh izdelkov, ki so na voljo, ali pa izberete želeno kategorijo. Nato boste dobili pregled vseh razpoložljivih ponudb z osnovnimi informacijami, ki jih lahko po želji razširite. Brez skritih stroškov; če se prijavite za kateri koli finančni izdelek prek našega primerjalnika, boste vedno plačali enak znesek, kot če bi se prijavil neposredno s ponudnikove domače strani. Projekt se financira iz oglaševanja (Google AdSense) in s posredniško provizijo (Ad Networks.)

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako lahko dobim posojilo ali drug finančni izdelek?

Pogoji se razlikujejo od primera do primera. Splošni postopek je vedno opisan v našem pregledu in od tam lahko neposredno kliknete na aplikacijo. Klik z našega spletnega mesta je popolnoma nezavezujoč. Naša storitev je popolnoma brezplačna in vedno plačate enako ceno kot takrat, ko ponudbo dobite neposredno od podjetja.

Zakaj bi sploh primerjal/-a finančne produkte?

Ponudba posojil in drugih izdelkov je v teh dneh tako obsežna, da bi potrebovali nekaj dni, da sami opravite takšno primerjavo. Morali bi prebrati in preiskati na desetine spletnih strani. Vse pomembne informacije organiziramo v intuitivnem spletnem okolju in vam prihranimo čas in denar.

Kako je mogoče, da so nekatera posojila brezplačna?

V zadnjih letih je trend prvega brezplačnega posojila narasel pri številnih nebančnih ponudnikih. In res - za prvo posojilo od podjetja ne boste plačali nobene pristojbine. Vendar je večina teh posojil z nižjimi zneski in kratkimi ročnostmi. Toda vedno morate biti pozorni na zrelost in pogoje, vedno plačajte pravočasno in izberite proizvod, ki si ga lahko privoščite.

Kdo lahko zaprosi za posojilo?

Edino splošno pravilo je polnoletnost. Po 18. letu starosti lahko vsak zaprosi za večino razpoložljivih posojil. Pogoji vsake ponudbe pa se lahko med seboj razlikujejo. Zato morate vedno pogledati zahteve posameznega izdelka.

Imate vprašanje ali komentar? Pišite nam info@coolfinance.si